Annoesjka Ismail

Ik help jou weer vrij te worden door middel van mind & bodywork. Pijnvrij, stressvrij en en vrij om echt weer jezelf te kunnen zijn.

Over mij

Als kind was ik hoog sensitief voor de energie om mij heen. Het voelde alsof ik extra voelsprieten had. Als bescherming bouwde ik een harnas op. Daardoor was ik wel minder vermoeid, maar de connectie met mijn eigen kern zat nu ook op slot. Ik voelde de roep om te onderzoeken hoe ik weer vrij werd, maar ik wist niet precies waar dat gevoel precies zat – of waar het soms überhaupt gebleven was.

Met dagelijkse meditaties en trainingen op het gebied van yoga ,tantra, reiki, pranic healing en ademwerk, leerde ik mijn aandacht naar binnen te keren.

Met onder andere Psoas en Bekkenwerk help ik nu anderen ook verbinding te krijgen met zichzelf- en weer vrij te worden

“ Of je nu verbinding wilt met jouw kern, op zoek bent naar pijnbestrijding of behoefte hebt aan ontspanning - ik heb echte aandacht voor je. Waar je je ook bevindt.”

Trainingen & opleidingen

Ik geloof dat het bekkengebied de kern is van de mens. Bij zowel mannen als vrouwen. Dankzij opleidingen tot Pelvic Release Practitioner en Holistic Pelvic Care Provider maak ik daar blokkades vrij, laat ik de energie weer doorstromen en herstel ik de balans. Zacht, maar doeltreffend.

Met een Touch and Awareness opleiding én Myofascial Energetic Release trainingen op het hoogste niveau help ik je je daarnaast ook ontspannen. Fysiek en emotioneel. Ik voel intuïtief waar de blokkades zitten en help jou je snel weer vitaal, energiek en vrij te voelen door spieren en bindweefsel los te maken. Op een rustige en warme manier.

Behandelingen

Momenteel kun je bij mij terecht voor:

● Myofascial Energetic Release Massage

● Pelvic Release Massage (bekkenmassage)

● Holistic Touch and Awareness (ontspanningsmassage)

Mail of bel gerust even voor meer informatie over mij of lees meer over mijn behandelingen.