Kraammassages aan huis

Kraammassages haarlem

Kraammassages aan huis 

Als pasgeboren moeder verdien jij net zoveel aandacht en zorg als je kindje.

Een postpartum behandeling of kraam massage is er speciaal voor jou om na de bevalling   weer op krachten te komen. Je mag je even volledig ontspannen en opladen en wordt liefdevol ondersteund op meerdere lagen, fysiek, emotioneel en mentaal. Zodat jij je weer de vrouw mag voelen die je bent.

 

Deze Holistische postpartum behandelingen waarin gebruik wordt gemaakt van natuurlijke oliën en geneeskrachtige kruiden zorgen voor diepe ontspanning en helpen jou op een natuurlijke en effectieve manier te herstellen.

De behandelingen vinden plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving. En kunnen worden ingepland vanaf dag vier na de geboorte van jouw kindje.

De behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

De kwaliteit van je herstel in de eerste 40 dagen na je bevalling zijn bepalend voor de volgende 40 jaar van je leven.

Kraammassages haarlem

De sessie

Dit kun je verwachten

Kraammassage aan huis voor herstel en balans

Tijdens de sessie zullen we in alle rust beginnen met een voorgesprek waarin we jouw behoeftes bespreken. onder het genot van een kopje thee. Ik bied hier een luisterend oor voor jouw verlangen van de sessie, zo komen we samen tot een behandeling die precies op jouw wensen zijn afgestemd. De kraammassage staat volledig in het teken van ontspanning. De duur van de massage is ongeveer 135 minuten.

En na afloop krijg je home-made kraamthee en een gezonde lekkernij.

 • Voorgesprek
 • Lichaamsmassage
 • Verwarmende thee

 

 • Prijs: 220,- . Deze behandeling kan ook gereserveerd worden als pakket van 3 of 5 sessies

 

Kraammassage Deluxe

Ben je toe aan een volledig wegzakken in verwarmende aandacht voor jouw lichaam? Dan is de kraammassage Deluxe een extra uitgebreide massage voor een diepe staat van herstel, balans en ontspanning.

We starten met een heerlijk kruiden voetbad en voetmassage. Hierna een volledig op jouw afgestemde full body massage. Een Moxa behandeling op jouw accupuntuurpunten om je meridianen te openen en de warmte in jouw lichaam in balans te brengen. En een castorolie buikpakking wat bijdraagt aan herstel van je baarmoeder.

Daarnaast bied ik je na de sessie een heerlijke en gezonde huisgemaakte lekkernij en een verwarmende kraamthee aan.  De volledige sessie duurt ongeveer 150 minuten.

Mocht er tussendoor gevoed moeten worden of heeft jouw kindje jouw nabijheid nodig? Geen enkel probleem! Ik neem alle tijd om te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt!

 • voorgesprek
 • voetenbadje
 • lichaamsmassage
 • herstellende Moxa behandeling
 • Helende castor olie buikpakking
 • verwarmende kraamthee

 

 • Prijs: 260,-  – Deze behandeling kan ook gereserveerd worden als pakket van 3 of 5 sessies.