Myofascial Energetic Release Massages

Myofascial Energetic Release

Myofascial Energetic Release (MER) is een vorm van lichaamswerk waarbij je zacht, maar ook diep gemasseerd wordt. Op die manier worden je spieren en  fascia (bindweefsel) vrijgemaakt van spanning en heb je minder last van vermoeidheid of chronische pijn.

Het werkt heel simpel. Door overbelasting en onverwerkte emoties trekt het fascia samen. Je lichaam is dan gespannen en beweegt niet meer zo soepel. Diepe aanrakingen helpen dat bindweefsel vervolgens weer te ontspannen.

Het resultaat? Meer zuurstof en energie in je lichaam. Daardoor voel je je weer ontspannen. Energiek en vitaal. Met minder pijnklachten.

Een Myofascial Energetic Release massage is effectief bij:

● chronische vermoeidheid

● migraine

● spanningen in de borst

● bekkenklachten

● pijn in ledematen, nek of rug

Benieuwd of MER wat voor jou is? Neem contact op voor meer informatie of plan meteen een afspraak en ervaar het zelf!

“MER bodywork maakt je bewust van je lichaam en je emoties. De eerste stap naar een leven met minder pijn - en meer energie.”

Dit kun je verwachten

De Myofascial Energetic Release massage begint met een korte intake waarin we bespreken wat je klachten zijn en waar je behoeftes liggen. Met een body reading laat ik je daarna zien of en waar er spanning is in je lijf én hoe dat je houding beïnvloedt. Alleen dat verbetert vaak al jouw balans.

Dankzij een stukje ademwerk en coaching krijg je op de massagetafel al snel een ontspannen en comfortabel gevoel. Met verschillende massagetechnieken maak ik vervolgens het fascia los. Zonder stress en zonder pijn. Gewoon met de druk die jij het fijnst vindt

Resultaat

Na de Myofascial Energetic Release massage ervaar je vaak:

● een ontspannen gevoel

● een betere ademhaling

● meer energie

● meer bewegingsvrijheid

● verlichting van (chronische) pijnklachten

 

 

Prijs

Een sessie duurt ongeveer 2 uur, inclusief voorgesprek en de bodyreading. Vaak werkt de behandeling beter na meerdere sessies.

  • Losse MER-sessie (90 min): €120,-
  • Serie van 3 sessies (3×120 min): €350,- 
  • Serie van 5 sessies (5×120): €550,-
DSC00064